Kennel Agidream's villakoiria vuodesta 1999, kuvapalkkia klikkamalla pääset kotisivuillemme
Klikkaa tästä pentukoppaan
Katso video villakoiristamme
**************************************************************************************************************
Lemmikkikauppa
Ilmoitukset >> Myydään
1-6/60

22234

From: Taru

Osasto: Myydään

Tarvasjoki, TKU, Tammela, 2014-07-17

KANI, LEIJONANHARJASRISTEYTYS UROS! Suloinen leijonanharjasristeytys Wild Wind eli tutummin Viuhti tuli luokseni sijaiskotiin etsimään hyvää loppelämän kotia! Viuhti on mahdottoman kiltti karvapallero, väriltään mustakeltainen japanilainen ja iältään kolme vuotta. Nuoresta iästään huolimatta Viuhti on kokenut kovia, ja etsii nyt hellää ja rakastavaa loppuelämän kotia. Viuhti on luonteeltaan reipas ja utelias, mutta ennen kaikkea sosiaalinen ihmisen seuraa rakastava höpsykkä. Viuhtia on helppo käsitellä, ja kynsien leikkuu ja selällään olo onnistuvat oikein hienosti. Viuhti osaa käyttää vessalaatikkoa ja totella kieltosanaa. Pienen herran herkkua ovat porkkanat! Luonteensa puolesta poika sopii hyvin esimerkiksi lapsiperheeseen. Viuhti saa mukaansa pussukan tuttua laadukasta ruokaa, kirjalliset hoito-ohjeet sekä minun tukeni ja neuvoni koko kanin eliniän ajaksi. Luovutusmaksu 35 euroa. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota! :) taru.leppimaki ät gmail.com 050 5498203 Ensisijaisesti nouto Tarvasjoelta (30 km Turusta 10-tietä Hämeenlinnan suuntaan). Kuljetus onnistuu Turkuun (pieni bensasponssi omantunnon mukaan). Kuljetusmahdollisuus Tammelaan (3.7.). Kysy myös muita kuljetuksia! Kuvia: http://www.petsie.fi/market/74294-myydaan-leijonanharjasristeytys-uros

email: taru.leppimakigmail.com
puh: 0505498203

 
22230

From: Elina

Osasto: Myydään

Päijät-Häme / Lahti, 2014-07-09

Loppuiän kotia etsivät nuoret kissaemot Luru ja Siru sekä kissanpennut Venny (narttu), Fanny (narttu), Goya (kolli), Napu (narttu), Tove (narttu), Titian (narttu), Dali (kolli) ja Raphael (kolli). Pennut ovat syntyneet viikoilla 21-23 ja luovutus tapahtuu 12 viikon iässä viikoilla 33-35 Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksen toimesta luovutus- ja vientimaksuja vastaan. Kissojen luovutusmaksuun sisältyvät loishäädöt, rokotus, sterilointi/kastrointi sekä tunnistusmerkintä. Kissat ovat luonamme sijaiskodissa ja kissoihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa http://tassunkuvia.blogspot.fi/ Blogiin päivitetään kissojen varaustilanne. Blogista löydät lisätietoa Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksestä, luovutusmaksuista sekä kissojen terveydenhoidosta. Luovutusmaksuilla sekä antamalla kodin kodittomalle mahdollistetaan eläinsuojelutyön jatkuminen Päijät-Hämeen alueella. Voit ottaa myös yhteyttä mikäli olet kiinnostunut sijaiskotitoiminnasta. Lisätietoja voit kysellä suoraan yhdistykseltä 03-7811 543 sekä sijaiskodilta zebrafinches[at]gmail.com. Tervetuloa tutustumaan kissoihin 14.7. alkaen, asustamme Lahdessa! * * * * * Lahdessa Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksellä kotia etsivät monet kissat, koirat ja muut pieneläimet. Eläimet luovutetaan mieluiten Päijät-Hämeen alueelle tai max. 100 km säteelle Lahdesta (myös pääkaupunkiseudulle). Eläimet tuodaan uusiin koteihin yhdistyksen toimesta. Lisätietoja kotia etsivistä eläimistä, hinnat ja luovutusehdot: phesy.net sekä löytöeläintalo: Jokimaankuja 4, 15700 Lahti. Puh. 03 7811 543. Avoinna arkisin klo 13-18, sunnuntaisin klo 13-16. Tervetuloa tutustumaan eläintalon asukkaisiin!

email: zebrafinchesgmail.com
website: http://tassunkuvia.blogspot.fi/

 
22221

From: A Nevalainen

Osasto: Myydään

Nurmes, 2014-06-26

Etsin yhteistä kotia kahdelle nuorelle 2-3 vuotiaalle chihu nartulle.Toinen koirista on jonkin verran arka etenkin lapsille ei kuitenkaan ole ketään purrut, joten tämä koira varauksella, pienempi on todella hellyttävän pieni ja terhakka, menee heti kun vain joku on valmis hellimään.Vähennän koiria ja tässä syy luopumiseen.Harkitsen tarkoin kenelle myyn, en anna tekemään pentuja vaan ihan lemmikeiksi ja kotiin,haluan myöskin kodin jossa saan käydä katsomassa mitä pienille koruuksille kuuluu, eivät sovellu kerrostaloon haukkuherkyyden takia.Punkkihoidot on tehty eläinlääkärin määräämillä tableteilla, kesto 3 kk madotan ja toisen rokotutan ennen luovutusta..Soittele mikäli tunnet, että pystyisit tarjoamaan yhteisen maaseutu tai omakotitalokodin koirilleni.

email: aininevalainengmail.com
puh: 0505692101

 
22219

From: 2 Labradorinnoutajan urospentua

Osasto: Myydään

Salo, 2014-06-22

2 Labradorinnoutajan urospentua valkoinen ja ruskea.Eläinlääkärin tarkistamat ja sirutetut.Luovutus vik 27.

email: jari.pekkalaluukku.com
puh: 0408615965

 
22218

From: Elena Haapanen

Osasto: Myydään

Tampere, 2014-06-11

Suomalainen kissala Tampereelta, PetLena House, myy karvattomat ja luovutusikäiset pennut. Pennut on syntynyt 07.02.2014 Ne on maadotettu,rokotettu ja sirutettu asian mukaisesti. Pennut on registeröity FIFEn. Äiti on Champion ja isä on G.I.Champion. loistava luontoisia, sosiaalisia ja ihania! Loistavat lemmikkinä tai jalostukseen! Elikä pennut on nyt 4kk vanhoja ja valmiit muutta heti uuten kotiin.

email: petlena.housegmail.com
puh: 0408461901

 

1-6/60