Kennel Agidream's villakoiria vuodesta 1999, kuvapalkkia klikkamalla pääset kotisivuillemme
Klikkaa tästä pentukoppaan
Katso video villakoiristamme
**************************************************************************************************************
Lemmikkikauppa
Ilmoitukset >> Myydään
1-6/11

22528

From: Siiri Helminen

Osasto: Myydään

Kirkkonummi, 2015-09-29

Moikka! Olen 16 vuotias eläinrakas nuori tyttö Kirkkonummelta. Otan mielelläni lemmikkisi hoitoon tarvittaessa, pientä korvausta vastaan :) Tällä hetkellä meillä asustaa marsu sekä koira, mutta vuosien mittaan täällä on asustellut kaikkea käärmekaloista kanoihin. Joten rutkasti kokemusta löytyy jos jonkimoisesta elukasta! Otathan rohkeasti yhteyttä!

email: siiri.helminenwindowslive.com
puh: 0442526372

 
22521

From: Liisa Peltola

Osasto: Myydään

Espoo, 2015-09-10

Suloiset hermeliinin poikaset The Maze Runner (uros) ja Little Miss Sunshine (naaras) etsivät edelleen kotia! Syntyneet 6.7, joten ovat jo luovutusikäisiä. Mukaan uuteen kotiin saa lemmikkikanin tietolomakkeen, pussin tuttua ruokaa sekä vasemmankorvan tunnistetatuoinnin. Vain lemmikkikotiin purentavian takia: naaraalla tasapurenta, uroksella purenta vino + alaetuhampaiden välissä rako. Molemmat ovat väriltään valkoisia punasilmäisiä. Hinta 45€, mahdollisuus myös ostaa kuljetusboksi (atlas10) mukaan hakiessa. Kanit ovat Espoossa. Kuvia kotisivuilla!

email: liisa.peltolame.com
puh: 0409106611
website: facebook.com/lemmikkikanava

 
22469

From: Marko Häkkinen

Osasto: Myydään

Kärsämäki, 2015-05-16

3.5 vuotias hyväsukuinen rekisterissä oleva musta-ruskea saksanpaimenkoira uros etsii hyvää,aktiivista liikunnallista kotia.Osaavalle vielä vaikka näyttely koira. Hyvä harrastus kaveri. meillä ei tilaa eikä aikaa. ei häkkikoiraksi eikä narunjatkoksi yhteyden otot mieluiten aluksi tekstareilla tai s.postiin en aina ehdi vastaamaan puheluihin

email: marko221071gmail.com
puh: 0409359446

 
22455

From: mallu

Osasto: Myydään

vantaa, 2015-04-24

13.3.2015 syntyneestä kääpiöluppapoikueesta varattavissa vielä Ps valkoinen naaras ja keltainen uros. Lisäksi vapaana vielä 1 sininen hermeliinin/leijonanharjaksen risteys uros,ayntynyt myös 13.3. Luovutus alkaen 8.5. Mukaan tuttua ruokaa. Hp.50€/töpö

email: pikkupuput09gmail.com

 
22435

From: Inari Suomela

Osasto: Myydään

Helsinki, 2015-03-25

Minä olen Montijs! Minut heitettiin talvea vasten aidan yli eläinsuojalle kun olin vasta pieni pörröinen pentu. Nyt olen 3-vuotias ja pörröinen edelleen. Olen terrieri-sekoitus, ja luonteeltani iloinen ja välitön niiden ihmisten seurassa, jotka minä tunnen ja joita kunnioitan. Rakastan hyväilyä ja rapsutusta korvan takaa – tykkään myös kovasti nameista! Nautin leikeistä sekä ihmisten että toisten koirien kanssa. Tulen erityisen hyvin juttuun kanssani samaa sukupuolta olevien narttukoirien kanssa, mutta uroskoiria haluan vähän pomottaa. Provosoituna olen myös valmis ottamaan uroskoirasta mittaa. Kissoista minä pidän: aina kun mahdollisuus niiden jahtaamiseen tarjoutuu, käytän sen oikopäätä hyväkseni. En mina vailla taitojakaan ole. Minä osaan avata oven. Tunnen peruskäskyt kuten “istu”, “luokse”, “maahan” jne. Kuljen oikein kauniisti hihnassa vetämättä, ja myös kaupunkiympäristössä liikun muina koirina. Rakastan pitkiä kävelyitä sekä vapaana juoksemista sopivassa paikassa. Olen itseluottamusta uhkuva, omapäinen neiti, ja tykkään vähän testata rajojani. Toisinaan en luota vieraisiin ihmisiin ja haukun heitä. Jos jonkun ihmisen seura on minusta epämiellyttävää, tai jos tunnen oloni uhatuksi, murisen ja saatanpa väläyttää hammaskalustoanikin. Kaiken kaikkiaan minä olen hyvä koira mutta tarvitsen omistajan, jolla on jo kokemusta haastavan koiran omistamisesta ja/tai kouluttamisesta. Hänen tulee ymmärtää luonteeni moninaiset polut. Minusta voit kysyä lisää Maijalta, joka on suojan koiravastaava; hän on kulkenut kanssani pennusta aina tähän päivään asti. Hän kyllä kertoo minusta aivan kaiken! *** Riikan eläinsuoja Dzivnieku Drauga sulkee ovensa maaliskuun loppuun mennessä rahoituksen puutteessa. Sen jälkeen jäljellä olevat kodittomat joutuvat korvaaville ja huomattavasti vielä alkeellisemmille ja kurjemmille suojille, joissa niiden kodinsaantimahdollisuudet heikkenevät entisestään. Montijs saa kodin löytäessään kuljetuksen Suomeen. Suojan kaikki eläimet madotetaan, rokotetaan ja sirutetaan asianmukaisesti, ja ne saavat EU-passin, johon kaikki toimenpiteet on kirjattu. Mikäli sinä haluaisit saada Montijsista lisätietoja, ja mahdollisesti sen myötä tarjota sille kodin (tai sijaiskodin) niin laitathan sähköpostia osoitteeseen inari.suomela@saunalahti.fi.

email: inari.suomelasaunalahti.fi
puh: 050 4901 201

 

1-6/11