Kennel Agidream's villakoiria vuodesta 1999, kuvapalkkia klikkamalla pääset kotisivuillemme
Klikkaa tästä pentukoppaan
Katso video villakoiristamme
**************************************************************************************************************
Lemmikkikauppa
Ilmoitukset >> Kotia vailla
1-6/6

22117

From: Anu Sinko-Argillander

Osasto: Kotia vailla

Akaa, 2014-03-11

Annetaan n.10v leikattu tyttökissa maaseudulle hiirijahtiin. Tykkää siis ulkoilla ja myös ihmisten seurasta vaikkei mikään sylikissa olekaan. Ei ole lapsirakas mutta tulee toimeen. Luovutaan naapurisovun säilyttämiseksi.

email: valonsoturigmail.com
puh: 040-7463113

 
22104

From: Jonna

Osasto: Kotia vailla

Helsinki, 2014-03-04

Ucco, lempeä leikattu kolme vuotias poikakissa joka nauttii elämästä rauhallisin mielin välillä leluillaan leikkien, rakastaa pahvilaatikoita. Missi, hellyttävä läheisyyttä rakastava kolme vuotias tyttökissa joka viihtyy sylissä tassut kaulan ympärillä sinua halaten ja kehräten. Näistä kahdesta sydämen valloittajastani joudun luopumaan ulkomaille muuton sekä paljon matkailun vuoksi. Ucco ja Missi ovat olleet pennusta asti yhdessä, Missi alias Lumipallo muutaman kuukauden vanhempi eli ovat täysin eri pentueista. Kissat ovat saaneet rakastavan kasvatuksen, ymmärtävät myös muutamia komentoja. Heille haluan yhteisen tulevaisuuden kodin jossa he saavat hellyyttä ja huomiota. Sisäkissoja ovat aina olleet, toki Missi tykkää kesällä olla valjaissa pihalla, Ucco taas arempi autojen ja muiden kovien äänien suhteen ulkona. Ovat todella sisäsiistejä, asiat hoitavat hiekka-astiaan, eivät tee metkuja. Raapima puu käytössä, unipeiton päällä nukkuvat. Kissat ovat olleet paljon lastenkin kanssa ja mikä ihaninta, ei koskaan pure tai raavi ketään. Missi pienen haistelun jälkeen tulee koirien kanssa toimeen, Ucco taas arempi ja pelkää. Ota yhteyttä ja kerro millainen koti sinulla olisi heille antaa. Toivon nopeaa toimintaa, eläinrakkaana ihmisenä luopumisen tuska on helpompi kokea nopeasti! Yhteyden ottoanne innolla odottaen Jonna Palomäki, Ucco sekä Missi. jonna.palomaki@gmail.com +358407681047 Helsinki Minut tavoittaa parhaiten puhelimen kautta txt/soitto.

email: jonna.palomakigmai.com
puh: 0407681047

 
21934

From: Pini Hodadad

Osasto: Kotia vailla

Espoo, 2013-10-05

Minulla on kaksi ihanaa poikakissaa, joille etsin nyt pikaisesti uutta, rakastavaa ja huolehtivaa kotia. Joudun luopumaan heistä ulkomaille muuton takia. Toinen on musta (vähän valkoista tassuissa ja vatsassa) vähän yli vuoden vanha leikattu Blacky. Toinen on harmaa pentu noin 4,5 kuukautta vanha Misty.

email: hodadadhotmail.com
puh: 044 300 1209

 
21786

From: Iida Saarinen

Osasto: Kotia vailla

Tampere, 2013-07-01

Kaksivuotias Onni-kissa tarvitsee pikaisesti uuden kodin. Onni on helppohoitoinen ja rauhallinen sisäkissa Tampereelta. Minulla on ammattini puolesta vaikeuksia viettää tarpeeksi aikaa Onnin kanssa, joten tulin tulokseen että sen olisi parempi löytää uusi rakastava koti. Onni on valkoinen kissa mustilla yksityiskohdilla ja se on juuri rokotettu. Se tykkää syödä ja nukkua vieressäsi! :) Ota pikaisesti yhteyttä jos kiinnostuit, voin lähettää sähköpostiin kuvia!

email: saarinen.iidagmail.com
puh: 044-5617015

 
21716

From: Laura Mustonen

Osasto: Kotia vailla

Tuusula, 2013-05-23

Kaksi pientä kania (hermeliinimix ja paperillinen kääpiöluppa) etsivät uutta kotia. Tulevat toimeen muiden eläinten ja tyttöpupujen kanssa. Molemmat kanit ovat leikattuja. Olen valmis auttamaan lomahoidon järjestämisessä ja kaikissa mahdollisissa ongelmissa ja kysymyksissä. Tarvikkeita voin myydä mukaan sopuhintaan. Annan kanit ensin koeajalle ja ne voi senkin jälkeen aina palauttaa minulle, jos ongelmia ilmenee. Laita sähköpostia, niin kerron lisää ja linkitän kuvia kaneista:)

email: laura.mustonen1gmail.com

 

1-6/6